Wat is Moot Coaching Software en waarvoor kan jij het gebruiken?

Moot Coaching Software is een softwareprogramma dat is gebouwd om coaches te ondersteunen in het werk. Onze coaching software helpt jou als coach om je werk te organiseren, afspraken te plannen, je coachees te managen, het proces bij te houden en nog veel meer. Met Moot Coaching Software beheer jij jouw business.

Onze functionaliteiten bestaan momenteel uit:

  • Het beheren van afspraken
  • Coachee management, inclusief het bijhouden van het proces en de gestelde doelen
  • Communicatietools, zoals berichten sturen
  • Tools om doelen te stellen en opdrachten te delen
  • Verslagen maken en formulieren delen

Coaching software kan gebruikt worden in verschillende gebieden door coaches, therapeuten en trainers. Denk aan business coaching, loopbaancoaching, coaching voor persoonlijke ontwikkeling, mind- en bodycoaching, liefdescoaching, zijnstherapie en nog veel meer.

Moot Coaching Software is speciaal ontwikkeld om jou te ondersteunen, zodat jij je nóg meer kunt focussen op wat er echt toe doet: het verder helpen van jouw coachees en nog meer impact maken. Onze coaching software is erg in ontwikkeling en dit betekent dat wij continu verbeteren, vernieuwen en groeien.

Door te werken met Moot Coaching Software til jij jouw bedrijf naar het volgende level. Wij ontzorgen jou graag in je werkzaamheden, zodat jij als persoon en in jouw onderneming nog meer kunt groeien en ontwikkelen én zodat jouw coachees dit ook kunnen.

#coachingsoftware #coach #lifecoaching #ontwikkeling #trajecten #therapeut #therapie #coachee #coaching